Schoonheidssalon Académie de Beauté

There is nothing that makes its way more directly to the soul than beauty

Verzorgende behandelingen
Reinigende behandeling
Deze intensief reinigende behandeling maakt dat de poriën van de huid extra worden schoongemaakt. De huid ziet er fris uit en wordt weer in balans gebracht.(zonder gezichtsmassage)
 
Verzorgende behandeling
Deze extra verzorgende behandeling biedt de huid wat hij nodig heeft. Omdat er wordt gekeken naar het huidtype en daar wordt het produktgebruik naar aangepast. U krijgt een zachte stralende huid. (incl. gezichtsmassage)
 
Extra vocht verzorgende behandeling
Deze vochtbehandeling wordt uitgebreid met een ampul van extra werkstoffen en aangebracht onder een algenpakking. De huid voelt heerlijk ontspannen en zacht aan na de behandeling.
 
Huidverbeterende behandelingen
 
Zuurstofbehandeling
De zuurstofbehandeling geeft de vale en vermoeide huid een betere doorbloeding. Het zuivert op een milde manier de poriën en kalmeert de meest gestresste huid. (bv. na gewichtsverlies, vakantie of een rokershuid)
 
Hydraderm behandeling
De hydraderm behandeling geeft de zeer vochtarme huid de frisse douche waar hij om verlegen zit. Alle produkten voor deze behandeling zijn uitstekend op elkaar afgestemd om de huidconditie weer op te peppen.
 
Aromatische behandeling
De aromatische behandeling geeft een zeer verzachtend resultaat aan de huid. Er wordt een keuze gemaakt uit 4 verschillende gearomatiseerde oliën. Voor de droge, vochtarme, poriënzuiverende of huidherstellende huid wordt de olie toegepast zowel in de peeling , massageprodukt en in de pakking. En de geur doet ook zijn werk!
 
Pureté behandeling
De pureté behandeling is een zuiverende behandeling die zeer geschikt is voor een onzuivere huid die vroeger vetter geweest is. Op een zeer milde manier worden de poriën toch gezuiverd en verfijnd en uw huid krijgt een mooie matte tint.
 
Acné behandelingen
De acné behandeling wordt ingezet bij een huid met verstopte poriën met of zonder ontstekingen. Doel van deze behandeling is om met de Hayoun-methode de huid weer in balans te brengen. Produkten voor thuis gebruik worden hierbij zeer aan bevolen dit om snellere resultaten te kunnen boeken met de huid. (gedeelte van de behandelingen kunnen terug gevorderd worden bij de ziektekostenverzekering)
 
Anti-roodheidsbehandeling
De anti-roodheidsbehandeling geeft een gevlekte huid kalmering en werkt weerstandsverhogend. De gevoelige eczeemhuiden of couperosehuiden kunnen deze behandeling zeer goed verdragen zeker in combinatie met de produkten voor thuisgebruik.

Anti-aging behandelingen
 
Oogbehandeling
Tijdens de verzorgende behandeling kan het ontspannende oogmasker worden toegevoegd. Er is keuze uit 2 verschillende oogmaskers de anti-rides tegen droogtelijntjes en de anti-eau tegen wallen en kringen onder de ogen. U krijgt weer een stralende oogopslag!
 
Vitamine C-lifting behandeling
Deze vitamine C behandeling geeft de huid een egalere huidskleur en strakkere gelaatstrekken. Zeer geschikt als u snel een mooi resultaat met uw huid wilt bereiken.
 
Botox-relaxbehandeling
Deze behandeling ontspant de mimische spieren in het gezicht, waardoor u een zachtere uitstraling krijgt. Na de behandeling ontvangt u 5 ml crème mee naar huis.
 
Kuurbehandelingen
 
Fruitzurenbehandelingen
Laat de huid weer stralen! Speciaal voor de ouder wordende huid, acne huid, onzuivere grauwe huid en pigmentvlekken. Door de kortere behandelfrequentie krijgt uw huid een goede oppeper.
 
Huidverbeterende kuur
Een huid verbeterende behandeling met behulp van galvanische stroom en 2 ampullen die tot aan de celdelende laag komen. Met de vernieuwde ampullen remt u het verouderingsproces bij de kern. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding, poriën verkleinen en de huid wordt verstrakt. Kuur bestaat uit 6 kort op elkaar volgende behandelingen.

Manuele microdermabrasie kuur
De huid wordt intensief gepolijst door de micro-korrels, hierna wordt de huid gevoed met een intensief masker. De handen worden in deze behandeling ook meegenomen en verzorgd.

Huidverjongende en huidverstrakkende behandelingen
Bij deze speciaal behandelingen werken we met de ELOS-techniek, waarbij radiofrequentie met de flitslamp/ipl gecombineerd wordt. De huidverjongende behandeling werkt op rode vaatjes, pigmentvlekken, verfijnt de poriënstructuur en rimpels verminderen.Bij de huidverstrakkende wordt de aanmaak van collageen bevordert, waardoor de huid weer strak en elastisch wordt. Deze behandeling is zeer goed
alternatief voor personen die geen chirurgische behandelingen wensen te ondergaan.

 
Wellness behandelingen
 
Hot Stone Face
De ultieme ontspannende gezichtsbehandeling met warme en koude steenmassage, die ervoor zorgt dat U als herboren de salon verlaat. Een dieptereinigende peeling en verzorgend masker zijn inbegrepen.
 
Hot Stone Body
De hot en cold stone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling die een heilzame werking heeft op lichaam en geest. De warme vulkanische chakra stenen hebben een zeer aangename warmte. In combinatie met heerlijke aromatische oliën zorgt deze behandeling voor een totale ontspanning.