Schoonheidssalon Académie de Beauté
Al bijna 50 jaar een begrip in het Westland!

Welkom bij schoonheidssalon Académie de Beauté

Helaas is de salon voorlopig gesloten. Maar wij blijven bereikbaar voor online advies en producten. Deze worden dan in overleg bij u thuis bezorgd.

De Brievenbus Beauty Box is nu bij ons verkrijgbaar. Verzorg je huid thuis met deze beautyproducten. Wij bezorgen in het Westland gratis thuis. Ook leuk om cadeau te geven en te bestellen via onze webshop!

 De behandelingen van de huidtherapeute van Cosmetique Totale mogen gewoon doorgaan, want zij vallen onder medische contactberoepen. De afspraken van as 8 februari en 5 maart 2021 gaan bij ons in de salon door. 

  Een professionele salon:

Schoonheidssalon Académie de Beauté is aangesloten bij de branche organisatie ANBOS, hierdoor worden wij door diverse verzekeringen erkend en worden de kosten voor definitieve ontharing en acné behandelingen vaak vergoed. 

We gebruiken ook pure essentiële oliën van Young Living, die het zelfhelend vermogen van het lichaam bevordert.   myyl.com/carlaschuitman

Wij geven advies over gezonde voeding, die invloed heeft op je immuunsysteem en dus ook een gezonde huid. Daar is een goede kwaliteit Omega3 visolie voor nodig. Het stabiliseert huidproblemen zoals: eczeem, acne, rosacea etc.

Bekijk de live video met uitleg over het gebruik van de Bellabaci cups!

 https://www.facebook.com/groups/600955453963492/ 

Brievenbus Beauty Box 1


De Brievenbus Beauty Box 1


 


 

 

21460