Schoonheidssalon Académie de Beauté
Al bijna 50 jaar een begrip in het Westland!

Welkom bij schoonheidssalon Académie de Beauté

Vanaf 3 maart 2021 zijn wij weer geopend. Door de maatregelen zijn wij nog beperkt om extra klanten aan te nemen in de avonduren.

De Brievenbus Beauty Box is nu bij ons verkrijgbaar. Verzorg je huid thuis met deze beautyproducten. Wij bezorgen in het Westland gratis thuis. Ook leuk om cadeau te geven en te bestellen via onze webshop!

 De behandelingen van de huidtherapeute van Cosmetique Totale mogen gewoon doorgaan, want zij vallen onder medische contactberoepen. Volgende data is de huidtherapeute aanwezig: 22 maart,16 april, 3 mei, 28 mei en 14 juni 2021.

  Een professionele salon:

Schoonheidssalon Académie de Beauté is aangesloten bij de branche organisatie ANBOS, hierdoor worden wij door diverse verzekeringen erkend en worden de kosten voor definitieve ontharing en acné behandelingen vaak vergoed. 

We gebruiken ook pure essentiële oliën van Young Living, die het zelfhelend vermogen van het lichaam bevordert.   myyl.com/carlaschuitman

Wij geven advies over gezonde voeding, die invloed heeft op je immuunsysteem en dus ook een gezonde huid. Daar is een goede kwaliteit Omega3 visolie voor nodig. Het stabiliseert huidproblemen zoals: eczeem, acne, rosacea etc.

Bekijk de live video met uitleg over het gebruik van de Bellabaci cups!

 https://www.facebook.com/groups/600955453963492/ 

Brievenbus Beauty Box 1


De Brievenbus Beauty Box 1


 


 

 

32641