Schoonheidssalon Académie de Beauté
Al bijna 50 jaar een begrip in het Westland!

Welkom bij schoonheidssalon Académie de Beauté

Helaas is de salon voorlopig gesloten tot dinsdag 9 februari 2021. Maar wij blijven bereikbaar voor advies en producten. Deze worden dan in overleg bij u thuis bezorgd. De behandelingen van de huidtherapeute van Cosmetique Totale mogen gewoon doorgaan, want zij vallen onder medische contactberoepen. Dus 22 januari as gaan de afspraken door. Gezonde groetjes Carla er Marloes

Bij schoonheidssalon Académie de Beauté bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment van schoonheidsbehandelingen. Alle behandelingen worden vakkundig en met zorg gegeven, en daarbij gebruiken wij alleen de beste cosmetische producten van Academie, Hayoun, Aloe Vera, Young Living, Eqology en Karaya. 

Ook voor een goed advies voor uw huid, make-up of ontharing kunt u bij ons terecht. Het team bestaat uit Marloes Lock en Carla Schuitman zo zorgen wij, dat de salon ruime openingstijden heeft:

Maandag     8.30 tot 17.00 uur en 19.00 tot 22.00 uur

Dinsdag       8.30 tot 16.30 uur en 19.00 tot 22.00 uur

Woensdag   8.30 tot 12.00 uur

Donderdag  8.30 tot 17.00 uur

Vrijdag          8.30 tot 14.30 uur

Zaterdag op afspraak   

Een professionele salon:

Schoonheidssalon Académie de Beauté is aangesloten bij de branche organisatie ANBOS, hierdoor worden wij door diverse verzekeringen erkend en worden de kosten voor definitieve ontharing en acné behandelingen vaak vergoed. 

Samenwerking met huidtherapeuten: 

Wij werken samen met de huidtherapeuten van Cosmetique-Totale. Waar de mogelijkheden van behandelingsresultaten bij ons stopt, neemt de huidtherapie het van ons over. Op vrijdag en maandag om de 3 weken is de huidtherapeute aanwezig voor speciale behandelingen zoals: lichtflitsontharen, verwijderen van pigmentvlekken, adertjes, littekens en natuurlijk huidverbetering in het algemeen met e-Matrix of Fractora. De data dit jaar zijn 16 november, 11 december en 28 december 2020.

Het bedrijf Eqology biedt hoogste kwaliteit Omega3 olie. Hierdoor verbeterd celconditie, zodat alle voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen. Recent onderzoek heeft aangetoond, dat de Vitamine K2+D3 je weerstand verhoogt. En de anti-age collageen poeder om in te nemen, zodat je huid, binnenkant van je darmen enz. qua conditie verbeterd. Meer weten? Iedere dinsdagavond om 19.00 uur kan je via Zoom een uitleg volgen over de natuurlijk Omega3 oliën en  de uitgebreide werking van de Vitamine K2+D3. Stuur ons even een berichtje, zodat wij je de link toe kunnen sturen.

We gebruiken ook pure essentiële oliën van Young Living, die het zelf-helend vermogen van het lichaam bevordert. We geven hier persoonlijk meer advies Wij geven regelmatig sessies met uitleg over het veilig gebruik van etherische oliën van Young Living. Lijkt het je leuk om een keer mee te luisteren?overmyyl.com/carlaschuitman

 De link die je nodig hebt is   https://zoom.us/j/959523862?pwd=NHN0TkxUQUpiemgxMWhyQ3NMRlpLZz09        password 364719

Samen met Rochelle van Doorn heb ik een live Workshop cupping opgenomen. Zij geeft de cursussen van Bellabaci cupping massage en weet hier alles vanaf. Met de cupping massage boots je een bindweefselmassage na voor een optimaal anti-age effect. Je kan deze uitleg over het gebruik van de cups terugkijken via deze link.

https://www.facebook.com/groups/600955453963492/
 


 

 

19295